zondag 13 november 2016

Hangmat in huis ophangen

Nu de zomer al weer even voorbij is zal de hangmat ook wel opgeborgen zijn. Maar waarom? Een hangmat kan ook zeker nu en wel binnenshuis gebruikte worden.

Je hebt vast wel ergens een plekje waar je je hangmat kunt ophangen. Of anders een hangstoel. Een hangstoel neemt met de eenpunts-ophangsysteem een stuk minder ruimte in als een hangmat. Zorg er wel voor dat je de stoel niet te dicht bij een muur ophangt. Als je gaat schommelen zal je anders tegen de muur aankomen.
Een hangmat ophangen is op zich niet zo moeilijk voor een handig iemand. Bij de bevestingssytemen worden duidelijke stap-voor-stap handleidingen meegeleverd. Ook zijn er diverse handleiding filmpjes op Youtube beschikbaar. Zie hier bijvoorbeeld een filmpje van La Siesta.

Voor een hangmat in huis zijn verschillende plekjes denkbaar. In de woonkamer, in de serre of tuinkamers, op de slaapkamer of op de kinderkamer. Uw kinderen zullen het fantastisch vinden om een eigen hangmat op hun kamer te hebben. Gezellig met je broertjes, zusjes en vriendjes.
Een hangmat is naast heel leuk ook lekker rustgevend. Kinderen kunnen zich er in uitleven maar ze kunnen zich er ook heerlink in terugtrekken en juist tot rust komen. Heel prettig voor drukkere kinderen. Misschien ook juist leuk als cadeautje voor Sinterklaas of Kerst.Geen opmerkingen:

Een reactie posten